fbpx

Zunanji sodelavec

domen-krapez

Domen Krapez

Domen Krapez je koreograf, učitelj, predavatelj in član plesnega studia Starlight v Londonu, ki deluje globalno na najvišjih ravneh v svetu standardnih plesov.

Njegov seznam največjih dosežkov vključuje velik nabor nazivov kot so : Svetovni prvak WDC show-danceu, svetovni prvak IDU, svetovni prvak v PRO / AM, britanski prvak v PRO / AM (Blackpool),prvak na odprtem nemškem prvenstvu, 10-krat britanski finalist, 13-krat finalist svetovnega prvenstva, kitajski prvak Blackpoola, azijski mednarodni prvak itd.

Za svoje dosežke je prejel številne nagrade in priznanja med drugim tudi : nagrado za najboljši plesni par slovenske zveze, nagrado za posebne dosežke s strani Italijanske plesne zveze (ANMB) in zmagovalec nagrade OSCAR za ples.

Kot predavatelj je gostoval na : Svetovnem kongresu standardnih plesov v Blackpoolu, evropskem plesnem festivalu v Nemčiji, SUFE (Šanghajska univerza za finance in ekonomijo) in na Univerzi MIT v Cambridgeu (ZDA).

Kot plesalec je nastopal na številnih dogodkih in sicer : na festivalu The World Super Stars dance v Tokiu, Night of 100 start v Združenem Kraljestvu, v Royal Albert hall v Londonu, Performance for Prince Albert at Monaco Ball v Singaporju, All stars dance gala SUFE v Šanghaju, Zvezde plešejo v Singaporju, Euro Dance Festival v Nemčiji itd.