fbpx

Najlepša ideja za darilo

Naslov

ProAM studio 369
Štihova ulica 5
1000 Ljubljana

Ne podarite še enega “praholovca” …
Podarite (si) spomin, zabavo, čas zase (ali v dvoje) in prebuditev neopisljivih čustev!

PLES na vseh stopnjah dokazano pomaga odpraviti stres, poskrbi za zdravo in močno telo, mentalno in fizično moč ter veliko dozo zabave in smeha.

V ProAm studiu 369 skozi ples pod vodstvom naših profesionalnih plesalcev izrazite sebe in obenem izzovete svoje meje ter razvijete nove veščine.

Saj poznate ta občutek, ko ob ritmu glasbe kar naenkrat začnemo tapkati z nogami? Tega se ne da opisati – to morate enostavno DOŽIVETI!

Dovolite si doživeti ta občutek, dovolite tudi svojim najdražjim, da občutijo to, o čemer govorimo. Podarite nekaj, kar osebi napolni srce, podari doživetje in poskrbi za večni spomin, o čemer bo lahko govorila tudi svojim vnukom! Podarite

DARILNI BON ProAm studia 369.

Pišite nam na info@proamstudio.si , izpolnite kontaktni obrazec spodaj, ali pa se oglasite se v našem studiu na Štihovi ulici 5 v Ljubljani še danes in poskrbite, da bodo vaši najdražji z vašim božičnim darilom resnično začutili, da jim želite podariti VEČ KOT LE DARILO.

Kako do nas?

Naš studio se nahaja na naslovu Štihova ulica 5, 1000 Ljubljana in je lahko dostopen tako z javnim prevozom, kot tudi z osebnim avtomobilom.

Najbližji avtobusni postaji sta: Bežigrad (linije: 7,12,13,20,22) in Železna cesta (linija 13), prav tako se v neposredni bližini studia nahaja tudi BicikeLJ postaja (Vilharjeva cesta, postaja 11).

V primeru, da se do našega studia pripeljete z avtomobilom imate možnost parkiranja na parkirišču na Vilharjevi ulici ali možnost parkiranja na ulicah v okolici studia (Železna cesta, Avčinova ulica, Hacquetova ulica, Neubergerjeva ulica, Štihova ulica).