fbpx

Naše poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je doseči dobro počutje in užitek v gibanju naših obiskovalk in obiskovalcev obenem pa jim ponuditi možnosti, da krepijo tudi svoje fizično telo. V ospredje postavljamo zadovoljstvo naših obiskovalk in obiskovalcev kot tudi naših mladih plesalcev. Zavzemamo se za skrb mladih plesnih talentov in seznanjanje slovenske javnosti z njihovimi obsežnimi dosežki. Naša vizija je združiti vse aktivnosti povezane s ProAm plesom pod eno streho, v ProAm plesnem studiu 369. Poleg možnosti učenja standardnih in latinskoameriških plesov tako v paru, kot tudi individualno v našem plesnem centru organiziramo številne družabne dogodke, kjer lahko naši obiskovalci in obiskovalke pokažejo svoje znanje, se družijo in zabavajo.

blank

Zakaj plešemo?

Plešemo zato, da dosežemo boljšo telesno pripravljenost in boljše fizično počutje. Plešemo zaradi mentalne jasnosti in za čustveno stabilnost, seveda nam ni treba plesati, da bi se fizično in psihično dobro počutili. Razlogov, zakaj plešemo mora biti več – v plesu mora biti nekaj čudovitega, kar je popolnoma neoprijemljivo. Zdi se, da si tega ne moremo razložiti, vendar vsi tako dobro poznamo občutek, ko se ob ritmu glasbe brez oklevanja prebudimo in začnemo tapkati z nogami.

Kaj so torej prednosti plesa v paru?

Tadeja in Damir

Skozi ples se boste pod vodstvom našim profesionalnih učiteljev naučili izraziti sebe in obenem izzvali svoje meje ter razvili nove veščine. Ples pozitivno vpliva na naše telo, kot tudi spodbudi delovanje možganov. Med obvladovanjem kubanskega gibanja na primer v rumbi boste zaposlili vsako možgansko celico, da pravilno usmerite svoje telo, in s tem dosežete želeni rezultat kroženja bokov. 

blank

Ples je lahko odličen način za učenje veščin, s katerimi lahko uspešno premagujemo (vsakdanje) izzive. Je “skupinski” šport, saj ob vaši strani stoji profesionalni učitelj / partner, ki vas vodi skozi labirint, kar vam prinaša edinstveno prednost.

Kaj je ProAm?

Kratica ProAm se nanaša na kategorijo, kjer sodelujejo, tako poklicni športniki (Pro) kot tudi amaterji (Am). Preprosto povedano – plesni par je sestavljen iz profesionalnega plesalca, ki sodeluje z amaterskim plesalcem, ki je lahko tudi popoln začetnik. Ste se že od nekdaj želeli naučiti plesa, vendar nimate primernega partnerja? Naši profesionalni učitelji plesa vas bodo z veseljem vzeli pod svoje okrilje.

blank
blank

ProAM v Sloveniji

blank

V Sloveniji je treniranje znotraj kategorije ProAm razdrobljeno po plesnih šolah, ki omogočajo individualno učenje. Naša vizija je združiti vse aktivnosti povezane s ProAm plesom pod eno streho v ProAm plesnem studiu 369.

Prva tekma v kategoriji ProAm – Zeleni dotik / Green touch je bila organizirana na Bledu 2019, katere se je udeležila tudi naša ustanoviteljica in s takratnim partnerjem Matejem Kajcerjem dosegla prvo mesto.

blank
blank
blank

Naš center – studio

Plesni center ProAm studio 369 je prvi center v Sloveniji, ki se ukvarja izključno samo z načinom treniranja ProAm. Vse aktivnosti znotraj studia 369 so zasnovane na podlagi več kot 5 letnih izkušenj ustanoviteljice in duše našega centra – Tadeje Erzin Potočnik. Vsi programi so prilagojeni slovenskemu prostoru, so popolnoma izvirni, inovativni, ustvarjeni s strani vrhunskega strokovnega kadra našega centra in avtorsko zaščiteni (R-027/21). Vse temelji na temeljnem učenju latinskoameriških in standardnih plesov. Kljub temu, da je program prilagojen 7 skupinam uporabnikov na osnovi različnih želja in potreb, je naš cilj, da se naši obiskovalci skozi srečanja naučijo zaplesati korake in koreografije standardnih kot tudi latinsko ameriških plesov . Po želji omogočamo tudi možnost učenja American Smooth in American Rhytm