fbpx

Brezplačna predstavitev
skupinskih programov

Naslov

ProAM studio 369
Štihova ulica 5
1000 Ljubljana

Pridružite se nam na vaši prvi brezplačni promocijski uri skupinskih programov. 

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam sporočite vam najljubši termin. Veselimo se srečanja z vami.

Opozorilo: zaradi organizacije tečaja je nujna predhodna prijava preko spodnjega obrazca. Vaš prvi obisk je brezplačen.

Na kratko

V ProAM 369 studiu ponujamo programe pod imenom Line up, solo ples v vrsti oziroma v skupini, ki zadnje čase predstavlja zelo priljubljen način rekreacije tako v svetu kot tudi pri nas.

Vodilna dejavnost v našem ProAm studiu 369 je učenje standardnih in latinskoameriških plesov na način ProAm in s tem tudi spodbujanje in širjenje družabnih plesov v Sloveniji. Tako so tudi naši line up programi sestavljeni na način, da lahko poleg prijetnega razgibavanja telesa utrjujete tudi osnovne korake klasičnih latinskoameriških (in morda tudi standardnih) plesov. Vljudno vabimo vse, tudi popolne začetnike, da okusite osnove plesa kot tudi tiste, ki (bolj ali manj) intenzivno plešete znotraj kategorije ProAm, kot tudi družabne plese, da utrdite svoje tehnično znanje.

Ne nazadnje pa smo, kot tudi pri vseh drugih oblikah učenja, znani po tem, da naše trenerje sestavljajo najboljši slovenski plesalci sedanje in prejšnjih generacij, ki so obenem tudi srčni in predani učitelji, kar je bistvenega pomena prav pri line up programih, saj se tu energija vodje najintenzivneje pretaka na študente. V okviru naših line up programov lahko tako zaplešete pod vodstvom Maje Geršak, Jagode Batagelj, Anne Mashchyt in Ane Mesec.

Vadbe bodo potekale dvakrat tedensko v poznopopoldanskem času v našem studiu na Štihovi ulici 5 v Ljubljani. Z urami in dnevi se bomo prilagodili vašemu zanimanju.

Kako do nas?

Naš studio se nahaja na naslovu Štihova ulica 5, 1000 Ljubljana in je lahko dostopen tako z javnim prevozom, kot tudi z osebnim avtomobilom.

Najbližji avtobusni postaji sta: Bežigrad (linije: 7,12,13,20,22) in Železna cesta (linija 13), prav tako se v neposredni bližini studia nahaja tudi BicikeLJ postaja (Vilharjeva cesta, postaja 11).

V primeru, da se do našega studia pripeljete z avtomobilom imate možnost parkiranja na parkirišču na Vilharjevi ulici ali možnost parkiranja na ulicah v okolici studia (Železna cesta, Avčinova ulica, Hacquetova ulica, Neubergerjeva ulica, Štihova ulica).