fbpx

Kaj je proAM - predstavitev

blank
blank

Prvi in edini...

ekskluzivni ProAm plesni studio v Sloveniji, ki pod eno streho združuje vse plesne dejavnosti v kombinaciji profesionalca in amaterja.

Ekipo profesionalcev sestavljajo najboljši slovenski plesalci trenutne in prejšnjih generacij, ki hkrati veljajo za srčne in izjemno predane trenerje.

V naši pisani ponudbi lahko izberete individualni program ali se udeležite skupinskega programa, lahko pa kot razgibavanje ali tehnično dopolnitev individualnemu programu zaplešete na solo treningu. Prav tako bo naša ekipa plesalcev vesela vaše družbe na plesnih dogodkih, ki jih lahko obiščete sami, s partnerjem ali prijatelji ter tam morda celo pokažete kaj ste se naučili.

Kaj pomeni ime 369

blank

“Če želite razumeti vesolje, pomislite na energijo, frekvenco in vibracije. Če bi spoznali veličastnost pomena števil 3, 6 in 9, bi imeli ključ do vesolja.”
– Nikola Tesla

blank

Število 369 predstavlja sočutje, idealizem in ustvarjalno izražanje. Energija, ki jo predstavlja, je povezana s strpnostjo, navdihom in sočutjem do sočloveka.

Kaj menijo o ProAM studio

Damirju sva predlagala pesem za poročni ples in po samo nekaj lekcijah sva bila z nekaj dodatne vaje sposobna odplesati bolje, kot sva si kadarkoli predstavljala. Prvi ples je bil eden izmed vrhuncev poročnega večera, za kar gre vsa zahvala najinemu učitelju! 🙂

Nina & Edvard z njima je plesal Damir Halužan
blank

Plešem, ker v tem uživam. Na ta način se lahko sprostim in pozabim na vsakodnevne skrbi 😊

Miha, direktor www.moje-lece.si z njim pleše Anna Mashchyts
blank

Ples? Kaj ni čudovitega pri plesu? Seveda ga obožujem. Iliya pa je izjemen plesalec, ki me perfektno vodi po plesišču. To je zame najboljša sprostitev ter vadba obenem.

Mojca Novak Kastelic z njo pleše Iliya Dobrev
blank

V zrelih letih sem se odločila, da bi rada naredila nekaj zase - nekaj da bi razmigala svoje telo in um - hkrati pa, da bi se pri tem zabavala in pocutila prijetno.

Maja Debevec z njo pleše Damir Halužan
blank