fbpx

Dogodki

Naša vizija v ProAm studiu 369 temelji na tem, da bi združili vse aktivnosti povezane s ProAm plesom pod eno streho. Poleg možnosti učenja standardnih in latinskoameriških plesov tako v paru, kot tudi individualno v našem plesnem centru organiziramo številne družabne dogodke, kjer lahko naši obiskovalci in obiskovalke pokažejo svoje znanje, se družijo in predvsem zabavajo.

Med drugim se veselimo skupnega druženja na dogodkih kot so :

blank

Tekmovalno preplesavanje,

kjer lahko pokažete svoje novo plesno znanje. V našem ProAm studiu redno organiziramo tekmovalno preplesavanje za naše in tudi vse ostale zainteresirane ProAm pare. Z veseljem se nam lahko pridružijo tudi vsi ostali zainteresirani pari vseh tekmovalnih kategorij, ki bi želeli utrjevati tekmovalno plesno znanje*.

*veljajo omejitve glede na kapacitete, prijave so možne do zasedenosti prostorov.

Tadeja in Damir
blank

Plesni večer ob kozarcu penine,

kjer boste lahko enkrat tedensko v sproščenem vzdušju našega studia ob kozarcu penine ali brezalkoholne pijače zaplesali s svojim učiteljem ali katerimkoli drugim trenerjem katerekoli kategorije po dogovoru. Seveda lahko pridete v družbi prijateljev in znancev in vsekakor lahko zaplešete tudi med seboj. V kolikor pa želite pokazati svoje novo pridobljeno znanje tudi publiki, pa so temu namenjeni show programi naših udeležencev. Morda pa bomo imeli celo to srečo, da nam naši izvrstni trenerji odplešejo kakšen show!!

blank
blank

Tematski večeri,

kjer se bomo občasno družili tudi v maskah, in sicer morda ob poletnem ali zimskem enakonočju, okoli božiča in novega leta, na noč čarovnic in pust ali pa obdani z ljubeznijo na valentinovo. Možnosti je neskončno vsekakor pa se vaše družbe že neizmerno veselimo.