fbpx

Najem prostora

Naslov

ProAM studio 369
Štihova ulica 5
1000 Ljubljana

Najem prostora za izvedbo poletnih delavnic, (plesnih) druženj ali pa dejavnosti za manjše skupine.

ProAm studio 369 ponuja sveže prenovljeni in lepo opremljeni dvorani (manjšo in večjo), ki sta kot nalašč primerni za izvedbo poletnih delavnic, (plesnih) druženj ali pa dejavnosti za manjše skupine. Kapaciteta večje dvorane za izvajanje dejavnosti je okvirno do 15 ljudi, medtem ko je naša manjša dvorana primerna za do 5 udeležencev. Kapaciteta je odvisna od vrste dejavnosti, ki jo izvajate in koliko prostora le ta zahteva.

Če vas zanima najem katerega od prostorov, razpoložljivost, in cena se lahko obrnete na Tadejo preko telefonske številke: 041774104.

Kako do nas?

Naš studio se nahaja na naslovu Štihova ulica 5, 1000 Ljubljana in je lahko dostopen tako z javnim prevozom, kot tudi z osebnim avtomobilom.

Najbližji avtobusni postaji sta: Bežigrad (linije: 7,12,13,20,22) in Železna cesta (linija 13), prav tako se v neposredni bližini studia nahaja tudi BicikeLJ postaja (Vilharjeva cesta, postaja 11).

V primeru, da se do našega studia pripeljete z avtomobilom imate možnost parkiranja na parkirišču na Vilharjevi ulici ali možnost parkiranja na ulicah v okolici studia (Železna cesta, Avčinova ulica, Hacquetova ulica, Neubergerjeva ulica, Štihova ulica).