fbpx

Zakaj nismo plesna šola?

Še ena plesna šola je na tej točki tako pretresljiva novost, kot še ena različica covida. 

Če se samo sprehodite po Štihovi ulici v ljubljanski Župančičevi jami, kjer je med drugim tudi naš studio lahko, še preden pridete do konca ulice naštejete vsaj 3 plesne šole. Vsaka naslednja navidezno bolj podobna prejšnji.

Morda se potem sprašujete kam v ta konglomerat plesnih šol, ki vse ponujajo ne le tečajev za otroke, temveč tudi za starejše, najstarejše in najmlajše sodi ProAm studio 369. Kako smo lahko tole objavo naslovili s takšno izjavo, če pa na videz smo videti kot čisto običajna plesna šola.

ProAm studio 369 je plesni center, v katerega namen in vizija sta združiti vse aktivnosti povezane, s plesom pod eno streho in ustvariti ter negovati skupnost plesnih navdušencev. Nismo šola v tradicionalnem pomenu, kamor bi na tečaj plesa vpisali svoje otroke ali pa prepričali partnerja, ki ni najbolj navdušen nad plesom, da končno pristane na idejo, da bosta skupaj hodila 1x na teden plesat.

To pa seveda pa ne pomeni, da se pri nas se boste naučili korakov energične sambe ali pa elegantnega valčka, vse to in še več vas bodo naučili naši izvrstni trenerji, ki vam bodo omogočili prostor v katerem lahko spoznavate sebe v najbolj celostnem pomenu – svoje telo, um in duha.

Mojca Novak Kastelic in trener Iliya Dobrev
blank
Maja Debevc in vrhunski trener Damir Halužan

Kaj nas dela drugačne?

  1. Naš način dela, poteka tako, da se v program vpišete sami – soplesalca ne potrebujete – zato smo tu mi! Ste si že od nekdaj želeli plesati ampak vaš partner nikoli ni bil tako zelo zagret? Sedaj imate priložnost, da uresničite svoje dolgoletne sanje, končno nadenete plesne čevlje in se zavrtite na plesnem parketu. (Za pare, ki bi se tečajev kljub temu radi udeležili tukaj pa imamo za vas na voljo naš »Cheek to cheek« program, če pa bi rajši zaplesali v skupini imamo za vas na voljo programa »All together now« ali »Line up«)
  2. Vsi naši trenerji so profesionalni plesalci – večinoma še vedno aktivni tudi v svojih tekmovalnih karierah. To pomeni, da se s plesom ukvarjajo že svoje celo življenje in res do potankosti vedo, kako se stvari streže ter kako še tako zelo kompleksne korake in obrate razdelati in razložiti na najbolj enostaven način.

Verjamemo, da si ravno sedaj mislite, da s profesionalnim plesalcem pa res ne morete plesati, saj ne bi radi plesali profesionalno, zgolj za sprostitev, užitek, pa še baje rekreacija pomaga pri manjšanju celulita. No, manj celulita vam žal ne moremo obljubiti (ker je v večini zanj tako ali tako odgovorna genetika), lahko pa vam zagotovimo, da bomo ustvarili izredno prijetno okolje, s prvovrstnimi plesalci in trenerji, kjer boste imeli priložnost razvijati in kultivirati najboljšo različico sebe. Vsi naši trenerji, uživajo v poučevanju plesa in so nadvse navdušeni tudi nad delom s popolnimi začetniki, ni vas potrebno biti sram ali strah lahko vam zagotovimo, da nihče ben ne grize. 😉 

Tako, da vljudno vabljeni prav vsipopolni začetniki, nadobudni nadaljevalci kot tudi večletni veterani – v studio 369, plesni center.

blank
blank

ProAM tečaji

Poleg starih in uveljavljenih programov, ki ste jih nekatere že vzele za svoje in so postali priljubljeni smo razvili in čez poletje preizkusilipopolnoma nov inovativen

Preberi »
blank

Line up program

V zadnjem času je po svetu in tudi že pri nas vedno bolj razširjena družabna oblika gibanja in rekreacije – line-up ali skupinski ples v

Preberi »
blank

Student teacher

Da prav ste prebrali!! Tudi mladi in zelo zelo mladi plesalci in plesalke ali bodoči plesalci in plesalke imajo pri nas možnost plesati, se učiti,

Preberi »