fbpx

Božični darilni bon

V decembrskem času veliko časa namenimo razmišljanju koga obdariti in seveda – KAJ PODARITI bližnjim osebam, prijateljem … vsem, ki nam nekaj pomenijo. 

Zagotovo ste tudi vi že kdaj v dar prejeli darilo, ki ni bilo ravno po vaših željah. Morda je bilo to celo nekaj, kar ste morali (zavoljo dobrih odnosov) postaviti na vidno mesto v vašem domu. In bodimo iskreni – kaj se je zgodilo s tem darilom? Ste pozabili nanj, kajne? 

Stara modrost pravi “Ne stori drugemu, česar ne želiš, da drugi stori tebi.”

Držimo se tega, spoštujmo želje in osebnost drugih. Zato:

Ne podarite še enega “praholovca”!

Podarite (si) spomin, zabavo, čas zase (ali v dvoje) in prebuditev neopisljivih čustev!

PLES na vseh stopnjah dokazano pomaga odpraviti stres, poskrbi za zdravo in močno telo, mentalno in fizično moč ter veliko dozo zabave in smeha.

V ProAm studiu 369 skozi ples pod vodstvom naših profesionalnih plesalcev izrazite sebe in obenem izzovete svoje meje ter razvijete nove veščine.

Saj poznate ta občutek, ko ob ritmu glasbe kar naenkrat začnemo tapkati z nogami? Tega se ne da opisati – to morate enostavno DOŽIVETI!

Dovolite si doživeti ta občutek, dovolite tudi svojim najdražjim, da občutijo to, o čemer govorimo. Podarite nekaj, kar osebi napolni srce, podari doživetje in poskrbi za večni spomin, o čemer bo lahko govorila tudi svojim vnukom! Podarite

DARILNI BON ProAm studia 369.

Pišite nam na info@proamstudio.si ali pa se oglasite se v našem studiu na Štihovi ulici 5 v Ljubljani še danes in poskrbite, da bodo vaši najdražji z vašim božičnim darilom resnično začutili, da jim želite podariti VEČ KOT LE DARILO! 

Plačilo je možno tako osebno kot tudi z nakazilom na TRR. Kontaktirajte nas in vse bomo uredili za vas tako, da boste imeli vi čim manj dela in več časa za užitke. 

Zaplešite v december in v prihajajoče leto.